Hamileliğini en başından beri sır gibi saklayan Kylie Jenner, 4 Şubat Pazar günü Instagram üzerinden yaptığı açıklama ile bebeğini dünyaya getirdiğini duyurdu.

Kylie “Hamileliğimi dünyanın gözleri önünde yaşamak istemedim”
Hayranlarını bunca zamandır karanlıkta bıraktığı için özür dileyen Kylie; ‘Hamileliğim dünyanın gözleri önünde yaşamak istemediğim bir şeydi. Bebeğimin en ufak bir stresi ve her duyguyu hissettiğini bildiğimden, bunu bildiğim en sağlıklı, en stressiz ve en pozitif yoldan yaptım.’ dedi.
Bebeğini dünyaya 1 Şubat Perşembe günü, oldukça sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiğini söyleyen Kylie, bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.
Geçirdiği hamilelik sürecinin en güzel anlarından oluşan 11 dakikalık bir video yayınlayan Kylie’nin Baby Shower’ında giydiği 375 dolarlık pijama ise ayrıca dikkat çekti.

Videoyu fazla duygusal bulan bazı Kylie hayranları ise göz yaşlarına hakim olamadı.
Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=BhIEIO0vaBE&feature=youtu.be
