Oscar Ödülleri, geçtiğimiz Pazar akşamı Los Angeles’ta gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. 90’ıncı kez düzenlenen törende her zamanki gibi ödüllerden daha çok kırmızı halıda boy gösteren ünlü isimler konuşuldu. Peki göz kamaştıran gecede saç seçimleri ne kadar doğruydu, kimler saç şeklinden geçer not aldı, MOS Kuaför Saç Artistleri açıklıyor.

Her yıl merakla beklenen Oscar Ödül Töreni’nin 90’ıncısı geçtiğimiz Pazar günü Los Angele’ta gerçekleşti. Oscar Ödülleri’nin en keyifli yanı olan kırmızı halıda bu yıl yine birçok ünlü isim gösterişli kıyafetleri ile boy gösterdi. Ünlülerin kıyafetleri kadar saç kesimlerinin de dikkat çektiği geceye dair notları MOS Kuaför Saç Artistleri aktardı.

En Doğru: Jane fonda – Helen Mirren

MOS Kuaför Saç Artistlerinden Dursun Zorlu, “Gecenin en ilgi çeken isimleri olgun yaşlarına rağmen dinamik ve enerjik saç modelleri tercih eden Jane fonda ve Helen Mirren oldu. Jane Fonda’nın Retro saç modeli her dönemin saçı olarak yorumladığımız nitelikte ve gerçekten cool görünmesini sağlamış. Helen Mirren ise 2018 İlkbahar-Yaz modasında da sıklıkla karşımıza çıkacak erkeksi kaküllerle kırmızı halıda boy göstermiş” açıklamasında bulundu.

En Çok Konuşulan: Jennifer Lawrence

Zorlu, “Bu yıl karşımıza en çok çıkacak saç modelinin ise kesinlikle Jennifer Lawrence’ın tercihi olan doğal dalgalı model olduğunu söylemek yanlış olmaz! Kıyafeti her ne kadar beklediği ilgiyi göremese de saçları ve makyajı kırmızı halının ruhuna oldukça uyuyordu diyebilirim” dedi.

En Modern ve Trend: Paz Vega – Margot Robie

MOS Kuaför Saç Artistlerinden Doğan Çelik ise gecenin trendleri en çok yakalayan ve en modern görünen iki isminin Paz Vega ve Margot Robie olduğunu belirtiyor. “Paz Vega özellikle İlkbahar’a atıfta bulunan elbisesi ile ve bizim de bu sezonun trendleri arasında gösterdiğimiz kısa kesim modern saçı ile dikkatleri üzerine topladı. Margot Robie ise sade görüntüsü, yok gibi ten makyajı ve tek tarafa attığı kısa küt kesim saçıyla izleyenleri büyüledi. İkisi de bu senenin modasını yakından takip ediyor gibi görünüyor” dedi.

En Anlam Verilemeyen: Salma Hayek – St. Vincent

Kırmızı halıda gördüğümüz iki kafası karışık isim varsa onlar da Salma Hayek ve St. Vincent diyen Çelik, “Salma Hayek’in tercih ettiği dağınık ve özensiz saç Hint filmlerinde bile karşımıza çıkmaz. Nasıl böyle bir tercih yaptığını kesinlikle anlayamadım. Efsane olan bir ismin böyle bir günde adını lekelediğini düşünüyorum. St. Vincent ise eğer saçını açık küt kaküllerini net belli eden bir saç tercih etseydi büyük ihtimal onu da beğenirdik ancak uçuk elbisesine taktığı cenaze şapkasına gerçekten anlam veremediğimi söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.