Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic son haliyle dikkatleri üzerine çekti. Jahovic’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf olay oldu!
Mustafa Sandal’ın kendisi gibi şarkıcı olan eski eşi Emina Jahovic, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini bitiren Emina Jahovic, Bebek’te çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
Fotoğrafı olay oldu!
Emina Jahovic’in incecik belini gören takipçileri adeta şoka uğradı. Bazı takipçileri Emina Jahovic’in photoshop kullandığını öne sürerken bazı takipçileri de ayrılığı kaldıramadığını öne sürdü.

İşte o fotoğraf!
Mustafa Sandal’la 10 yıllık evliliği 7 Haziran’da bitmişti
Mustafa Sandal ile Emina Sandal’ın (Emina Jahovic) 10 yıllık evliliği 7 Haziran’da 15 dakika süren duruşma ile noktalanmıştı. Beykoz’daki evin satışından 2 milyon dolar ile 25 bin lira nafaka ödeyecek olan Mustafa Sandal, eski eşine ayrıca Sırbistan’dan 250 bin euro değerinde ev alacak.
Emina Jahovic, 15 dakika süren duruşmada çocukların velayetinin kendisinde olacağını ifade etmişti.
Mahkeme çifti anlaşmalı olarak boşamıştı. Protokole göre; iki çocuğun velayeti anneye verilecek. Çocuklar babayla belirli günlerde görüşecek. Çiftin oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri’ndeki ev, boşanma en az 3 milyon dolar bedelle satılacak. 1 milyon dolar Mustafa Sandal’ın, 2 milyon dolar Emina Jahovic’in olacak. Emmina Jahovic’e ödenecek 2 milyon doların en az 500 bin doları çocukların üniversite eğitimleri için ayrılacak. Toplam boşanma bedeli ise 10 milyon lirayı geçiyor.