2018 yılında hangi ünlüler bebek sahibi olacak?

2018 yılında hangi ünlüler bebek sahibi olacak?

2018 yılında bebek sahibi olacak ünlüleri sizler için derledik. Bakalım hangi ünlüler anne olmaya hazırlanıyor?

Bu yıl bebek sevinci yaşayacak olan ünlüler, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Şükran Ovalı, Azra Akın, Doğa Rutkay, Aslıhan Doğan ve Gizem Hatipoğlu gibi ünlü isimler 2018 yılında anne olacak olmanın heyecanı içinde bulunuyor.

2018 yılında bebek bekleyen ünlüler

Şükran Ovalı 

7 aylık hamile olan Şükran Ovalı, kız bebek bekliyor. Şükran Ovalı-Caner Erkin çifti kızlarına Mihran adını verecek. 33 yaşındaki Ovalı, evde suda doğum yapacak.

Azra Akın

2002 Dünya Güzeli, oyuncu-manken Azra Akın da 2018 yılında bebek bekleyen ünlülerden. 26 Ağustos 2017 tarihinde 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan ilçesinde yapılan düğün töreniyle evlenen 36 yaşındaki Azra Akın, üç aylık hamile.

Doğa Rutkay

Oyuncu Doğa Rutkay, ikizlerine yedi aylık hamile. 39 yaşındaki oyuncu, eşi Kerimcan Kamal’la beraber kızı Piraye ve oğlu Rutkay Kerim’i kucağına almak için gün sayıyor.

Aslıhan Doğan

Üç sene aşk yaşadığı  futbolcu Arda Turan’la 11 Mart’ta evlenen Aslıhan Doğan dört aylık hamile. Erkek bebek bekleyen Aslıhan Doğan-Arda Turan çifti, şu günlerde ilk kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Gizem Hatipoğlu

Sunucu Gizem Hatipoğlu da bebek bekleyen ünlülerden.  Eşi Hakan Hatipoğlu’na bebek müjdesini bir sürprizle veren Gizem Hatipoğlu, kız bebek annesi olacak.